AUDIO / HIFI >> Draadloze speakers >> Bose >> 20 series III White
Bose 20 series III White
PDF pagina
Productbeschrijving:
Er is een hele wereld aan muziek. En het SoundTouch 20 wireless music system is een geweldige manier om hier in het hele huis van te genieten – draadloos. Het systeem maakt direct verbinding met je wifi-thuisnetwerk, dus er is geen ingewikkelde apparatuur nodig. Je kunt je favoriete nummers direct afspelen. Druk gewoon op een van de zes presets op de luidspreker of afstandsbediening en de muziek begint.

Plaats dit compacte systeem op een willekeurige plek in huis en geniet van helder, kamervullend geluid. Het SoundTouch 20 system is onderdeel van een hele serie draadloze luidsprekers en systemen voor elke ruimte in huis. Van eendelige muzieksystemen en buitenluidsprekers tot home-cinemasystemen, alle producten leveren de geluidskwaliteit die je van Bose kunt verwachten.

Met SoundTouch kun je nog makkelijker muziek ontdekken en ervan genieten. Stream draadloos miljoenen nummers van Spotify en Deezer, internetradiozenders of je eigen muziekbibliotheek. Met de SoundTouch app kun je je muzieksysteem vanaf elke plek in huis bedienen met je telefoon of tablet. En met de zes eenvoudig instelbare presets van de app, het systeem of de meegeleverde afstandsbediening speel je makkelijk en snel je favoriete muziek af.

Begin met één SoundTouch system en voeg er meer toe wanneer je wilt. Samen spelen ze in elke ruimte dezelfde muziek of verschillende muziek in verschillende ruimten.
Behoort tot de lijn :
SOUNDTOUCH
€ 399,95
Status: Winkelvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :738063-2200
Eancode :0017817694308
PIM ID :1438077211197
Hi-res audio :
Afstandsbediening :
AUX-ingang :
Bediening via app :
Bluetooth :
Breedte :31.4 cm
Radio-ontvangst :Internetradio
Diepte :10.4 cm
Geschikt voor Android :
Geschikt voor multiroom :
Gewicht :3,2 kg
Hoogte :18.8 cm
Kleur :Wit
Multiroom :
Netwerkaansluiting :
Streaming muziekdiensten :
USB-aansluiting :
Waterbestendig :
Wi-Fi :
Geschikt voor iOS :
Type stroomvoorziening :Netstroom
Hebt u ook gedacht aan