AUDIO / HIFI >> Draadloze speakers >> Bose >> 30 series III White
Bose 30 series III White
PDF pagina
Productbeschrijving:
Als muziekliefhebber stream je voortdurend nieuwe nummers en favoriete artiesten. Met het SoundTouch 30 wireless music system klinken die beter dan ooit. Het systeem maakt direct verbinding met je wifi-thuisnetwerk, dus er is geen ingewikkelde apparatuur nodig. Dankzij de waveguidetechnologie rond een geavanceerde woofer produceert het systeem vol, rijk geluid dat zelfs de grootste ruimte in huis kan vullen. Je kunt je favoriete muziek direct streamen, zonder telefoon of tablet. Druk gewoon op een van de zes presets op de luidspreker of afstandsbediening en de muziek begint.

Met SoundTouch kun je nog makkelijker muziek ontdekken en ervan genieten. Stream draadloos miljoenen nummers van Spotify en Deezer, internetradiozenders of je eigen muziekbibliotheek. Met de SoundTouch app kun je je muzieksysteem vanaf elke plek in huis bedienen met je telefoon of tablet. En met de zes eenvoudig instelbare presets van de app, het systeem of de meegeleverde afstandsbediening speel je makkelijk en snel je favoriete muziek af.

Druk op een preset... en luister. Je zult horen waarom dit ons beste eendelige draadloze muzieksysteem is lang voordat het eerste nummer is afgelopen. Een krachtige woofer levert een ongelooflijk helder en diep laag. Twee nauwkeurig gepositioneerde drivers zorgen voor een kraakhelder midden en hoog. Exclusieve waveguidetechnologie maakt het geluid dat uit het SoundTouch 30 system rolt nog indrukwekkender. Met dit systeem als je hoofdaudiosysteem komt de kracht van je muziek volledig tot zijn recht.
Behoort tot de lijn :
SOUNDTOUCH
€ 599,95
Status: Winkelvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :738102-2200
Eancode :0017817694278
PIM ID :1438077211159
Hi-res audio :
Afstandsbediening :
AUX-ingang :
Bediening via app :
Bluetooth :
Breedte :43.5 cm
Radio-ontvangst :Internetradio
Diepte :18 cm
Geschikt voor Android :
Geschikt voor multiroom :
Gewicht :11,7 kg
Hoogte :24.6 cm
Kleur :Wit
Multiroom :
Netwerkaansluiting :
NFC :
Streaming muziekdiensten :
USB-aansluiting :
Waterbestendig :
Wi-Fi :
Geschikt voor iOS :
Type stroomvoorziening :Netstroom
Hebt u ook gedacht aan